SOBRE ELS NOSTRES SERVEIS

IMPORTACIÓ
DE VEHICLES

Històricament durant dècades s’han importat molts camions de segona mà i cotxes, sobre tot d’Alemanya i Holanda per la gran diferència de preus que hi havia respecte a aquí. Internet ho ha canviat tot i el que abans era una manera de fer negoci exclusivament per els professionals de la compra-venda, la xarxa ha permès que hi puguin accedir a aquest mercat també els particulars i transportistes directament. Actualment hi continua havent-hi una demanda important de tractores i camions rígids carrossats per els canvis de política mediambientals que estan adoptant les grans ciutats, que cada cop més es va estenent pel territori nacional. A això hi hem de sumar els llargs terminis d’entrega que tenen els camions nous de gairebé totes les marques. Per desgràcia a Espanya no hi ha molts vehicles seminous o de segona mà i els que hi ha estan a preus desorbitats degut a que hi continua havent més demanda que oferta, per aquest motiu molts transportistes i particulars posen la mirada a Europa, a on son més econòmics, hi ha més varietat i quantitat, tant de camions de segona mà com de vehicles.

Segurament que alguna vegada has vist que en algun lloc d’Europa el camió que necessites i bastant més econòmic però et sorgeixen dubtes; no estàs segur de si el compra-venda és fiable, si el camió estarà en bones condicions o no, si es pot homologar a Espanya i no series el primer que importa un camió que no es pot matricular. Això sí que és un problema, per què hauràs perdut temps i diners, a més hauràs de tenir que buscar altra vegada un altre vehicle. No t’hi arrisquis i deixa-ho tot en mans d’un professional. Estalvia temps i diners, som els millors, els més ràpids i professionals !!! Disposem d’una amplia xarxa de contactes a més de tenir una dilatada experiència en homologar i matricular vehicles industrials importats des de qualsevol país europeu. Cada cop és més complicat fer-ho amb els canvis constants de normativa.

NOMÉS HAS D’ESCOLLIR EL CAMIÓ QUE VOLS IMPORTAR I DEIXAR-HO A LES NOSTRES MANS

Tot i que la nostra especialitat son els vehicles industrials de segona mà, també gestionem la importació, homologació i matriculació de semiremolcs, furgonetes, autocaravanes i cotxes.

EXEMPLE DE PROCÈS HABITUAL PER UNA IMPORTACIÓ

01

El client escull varis camions de segona mà, tractores o qualsevol altre vehicle que l’interessi i hagi vist anunciat.

02

Es valoren les ofertes conjuntament i ens posem en contacte amb els venedors per a demanar documentacions i preguntar per l’estat del vehicle.

03

Un cop valorat l’estat dels vehicles i documentacions es planifica un viatge per veure’ls i provar-los.

04

Mitjançant un servei d’acompanyament, viatgem fins a on son els vehicles, veiem els que anteriorment es van escollir i seleccionem el que més interessi al client.

05

Un cop escollit i comprovat que estigui tot correcte, negociem preus i condicions d’entrega.

06

El client paga directament el camió al venedor.

07

Es gestiona el transport fins el lloc que vulgui el client, que poden ser les seves instal·lacions o les nostres.

08

Si el client decideix posar tot el procès en les nostres mans, es trasllada a les nostres instal·lacions a on ens encarreguem de tot el procès. →

  • Homologació
  • Adaptar el vehicle a la normativa espanyola
  • Resoldre totes les incidències i/o avaries que tingui el vehicle
  • Passar ITV
  • Matricular-lo
  • Gestionar l’aplicació de targeta de transport en el cas de vehicles industrials

Aquests son alguns dels vehicles importats durant aquests anys:

TRANSPORT DE VEHICLES AMB CONDUCTOR

Principalment el servei de transport de vehicles està dirigit a donar un servei més als clients que compren un o varis vehicles i s’han de transportar-los fins a les instal·lacions que desitgin sense tenir que perdre dies de facturació.

També oferim la possibilitat de llogar un o varis conductors per a conduir els vehicles per dies o trajectes. Aquest servei ens el solen demanar fabricants o compra-vendes de camions de segona mà, aquests darrers també confien en nosaltres per a inspeccionar vehicles abans de comprar-los.

GESTIÓ DE VENDA

No tothom sap ni té temps de gestionar la venda dels seus camions. S’han de fer bones fotos, saber a on i com publicar-los, a quin preu vendre’l, atendre i filtrar els possibles compradors i això porta temps a més de molta paciència.

¿Vols vendre un o varis vehicles i no tenir que amoïnar-te per res? Oferim la possibilitat d’oferir el vehicle a desenes de compra-vendes de varis continents per què es vengui a qui pagui més, en el cas de que és necessiti una venda ràpida. Una altra possibilitat és gestionar la venda a particulars per a obtenir un millor preu tot i que això necessita més temps i dedicació. En qualsevol dels anteriorment mencionat casos fem un estudi de mercat abans de posar-hi preu, de vegades el camió val més del que et penses.

Aquests son alguns dels camions de segona mà i semiremolcs dels quals hem gestionat la venda:

FAQs

S’ha de mirar vehicle per vehicle ja que cada cas és diferent, no tots els vehicles es poden matricular i no tots necessiten els mateixos documents, certificats i proves.

I tant !!, aquesta és una manera intel·ligent de compra ja que, al final, s’estalviarà temps i diners. Si ens envies l’enllaç d’on està el vehicle nosaltres ens encarregaren de posar-nos en contacte amb el venedor i fer un pressupost «claus en mà».

És clar, nosaltres elaborem els pressupostos desglossats per parts per què si només vols que fem una part, sigui possible. El que volem, al final, és que el client quedi satisfet amb els nostres serveis sigui quin sigui.
Els processos els podem dividir en varis packs;

  1. Acompanyament i inspecció del/s vehicle/s
  2. Transport
  3. Homologació
  4. Matriculació


Qualsevol d’aquests processos és poden contractar de manera individual.

Per desgràcia, les normatives europees i espanyoles canvien constantment, fet que limita la importació d’alguns vehicles, de manera que no tot és pot homologar o matricular a Espanya. De fet m’he trobat amb força casos de transportistes que han comprat un camió però no han pogut matricular-lo aquí, de forma que només els hi queda un vehicle per recanvis.

Segons el tipus de vehicle i característiques ho fem contractant el transport en góndoles, porta-camions o conduint-los per carretera. Hi ha camions o conjunts que degut a les seves dimensions només poden ser transportats conduint-los per carretera.