QUI SOM

Després de gairebé 25 anys d’experiència dins el món del vehicle industrial vaig decidir crear Pro-Truck Services per a poder aportar directament al client final tots els coneixements i experiència que anteriorment he aplicat i desenvolupat per grans empreses.

El meus començaments dins el món del transport varen ser humils; com a segon conductor fent rutes internacionals per a l’empresa de transports Sertrans, quan encara no era, ni molt menys, el que és ara.

Amb el temps vaig treballar com a xofer per a vàries empreses de transport fins que la inquietud va fer que comencés l’aventura com a empresari, fent-me transportista autònom.

Com a molts, la crisi del 2007 va fer que la meva vida professional canviés totalment i em vaig reciclar passant a ser comprador, un temps després, durant varis anys per a l’empresa de compra-venda de camions més gran d’Europa, Bastrucks BV (actualment Basworld).

Les ganes d’assumir nous reptes i aplicar els meus coneixements em va fer donar el següent pas fos treballar com a Yard Manager a Autorec, una empresa molt coneguda de desguàs de camions.

Posteriorment, vaig passar a formar part de l’equip de venedors de VO a MAN TRUCK&BUS Iberia Barcelona.

Com podeu comprovar he treballat gairebé dins tots els àmbits del món del transport. Encara conservo amics conductors de quan vaig començar com a xofer, amics transportistes de quan vaig iniciar l’activitat com a empresari i he fet clients que també acabat sent amics fruit d’una bona relació.

Tots aquests anys i les diferents experiències viscudes m’han dut a dominar el món dels negocis en quan al vehicle industrial ens referim i a comprendre les necessitats tant del comprador, com del venedor.

Sé que vol un conductor, comprenc les exigències del transportista i el nombres que ha de quadrar, tant l’empresari d’una empresa de transports, com el que ven el vehicle.

Per aquest motiu sempre dono el 100% als meus clients, sent el més resolutiu i eficaç possible aplicant el famós WIN-WIN.